Partners BOA Event

Partners

     
 

NIVOO opleidingen en uitgeverij
In 1987 is het Nederlands Instituut Voor Opleiding van Opsporingsambtenaren (NIVOO) gestart met het verzorgen van cursussen op het gebied van toezicht en handhaving, met name de basisopleiding aangevuld met praktijkgerichte en functiegerelateerde cursussen. Al meer dan 10.000 cursisten slaagden via NIVOO voor het BOA-examen.

Het lesmateriaal vervaardigen we in eigen uitgeverij. Hierdoor kunt u tijdens de cursus aan de slag met actuele en relevante lesstof!

Sinds vorig jaar geven wij de nieuwsbrief handhaving uit. U kunt zich middels deze link inschrijven: www.nivoo.nl/nieuwsbrief

Wat kunt u van ons verwachten tijdens het BOA Event?
U kunt bij ons terecht voor al uw opleidingsvragen. Wij laten u dan ook graag kennis maken met onze aanvullende opleidingen en trainingen. Onze opleidingsadviseurs staan voor u klaar.
Tot ziens op BOA Event! 

     
 

De boa en toezichthouder spelen een steeds belangrijkere rol binnen het veiligheidsdomein. Politiek en (lokaal) bestuur verlangt beter gekwalificeerde en bevoegde medewerkers.
Vakbond BOA ACP richt zich op het verbeteren van het vak van boa’s/toezichthouders en hun arbeidsvoorwaarden op het gebied van werk en inkomen. Wij zetten ons in voor eenduidigheid in uitstraling, uitrusting, opleiding en salariëring en helderheid in taken en bevoegdheden in samenwerking met de politie en andere partijen. We doen dit resultaatgericht en middels een persoonlijke benadering.
Vakbond BOA ACP heeft als ambitie dé betrouwbare en herkenbare belangenbehartiger voor de boa te zijn met een duidelijke focus op de beroepsinhoud.

      

Samenwerken aan maatwerk voor complexe problematiek
 
Veelzijdig digitaal handhaven met CityControl

CityControl is dé oplossing voor digitale handhaving van het gemeentelijk beleid. Een draagbare handcomputer of smartphone ondersteunt BOA’s bij het handhaven in de openbare ruimte. Het CityControl Backoffice systeem is een krachtige managementtool en maakt de bijhorende administratie niet meer dan een kleinigheid. CityControl:

Is een compleet digitaal naslagwerk
Heeft een volledige integratie met vergunningensystemen, waaronder CityPermit van Sigmax
Is voorbereid op de toekomst en uit te breiden met thema’s passen bij actuele regelgeving van uw gemeente zoals informatie- en opdrachtgestuurd handhaven, fietshandhaving en de Drank- en Horecawet

     
 

BOA Operationele stijl
Pebetex heeft een compleet pakket kleding voor de operationele stijl. Een kledinglijn waarin uitstraling van gezag gecombineerd is met een hoog draagcomfort. Daarbij is er rekening gehouden met extra veel opbergmogelijkheden.
Dit uitgebreide pakket is opgebouwd uit polo’s met korte en lange mouwen, sweaters, workerbroeken en diverse jassen. U kunt kiezen tussen een korte of lange versie winterjas, een softshell jack, een regenjas en een zichtbaarheidsjas. De kleding is ruim voorzien van extra’s en handigheidjes.

Pebetex heeft gekozen voor de beste materialen met een perfecte pasvorm, waarin elke BOA zich in iedere situatie prettig zal voelen. Het kledingpakket wordt compleet gemaakt met schoenen, sokken, warmte- en vochtregulerende onderkleding en een cap

BOA representatieve stijl 
Naast het kledingpakket operationele stijl, kunt u bij Pebetex uiteraard ook terecht voor stijlvolle kleding in de representatieve stijl. Deze bestaat uit een kostuumpantalon, pilotoverhemd, commandotrui, clipdas, choker en hoofddeksel.

     

 

Opleiden voor een veiliger Nederland, dát doet SPV. Onze jarenlange ervaring in politieopleidingen gebruiken we inmiddels ook in opleidingen voor de non-profitsector, overheid en het bedrijfsleven. Met een mix van praktijklessen, contactonderwijs en online leren stomen we onze studenten -waaronder steeds meer BOA’s- klaar voor een veilige toekomst. Naast de verplichte BOA-opleidingen bieden we een ruime keus aan specifiek gerichte opleidingen voor BOA’s, zoals ‘Alert(er) aan het werk’ over werken op drukke plaatsen, ‘Wijkgericht werken’ over positioneren en samenwerken in een wijk en Bewust omgaan met social media voor BOA’s.

We doen dat op locatie of in ons prachtige pand in de bossen bij Vaassen (Gld). En altijd met een warme, persoonlijke aanpak. Tijdens het BOA Event vertellen we er graag meer over! En alvast een voorspelling: wie bij ons langskomt neemt daar zeker wat van mee….

     
 
Voor grote toezichthoudende diensten biedt Groenendijk Bedrijfskleding de mogelijkheid om een geheel eigen kledinglijn te ontwerpen. Maar ook met de producten uit het standaard assortiment geniet u nog steeds van alle voordelen die bestellen Groenendijk u biedt.
 
Een logo of een bedrijfsnaam op uw BOA / Handhaving bedrijfskleding? Geen probleem: Wij zorgen altijd voor een buitengewoon goed resultaat.
     
  BySpy De ervaren specialist in mobiele handhaving. Anno 2015 maker meer dan 50 organisaties, gemeenten, beveiligingsbedrijven ed. gebruik van BySpy. Hoge klanttevredenheid als bedrijfsstrategie.
     
   Jeugdboa.nl onderhoudt een groot netwerk en streeft ernaar vooruit te kijken naar de landelijke ontwikkelingen. Daarom is Jeugdboa.nl ingericht om aan te sluiten bij de landelijke nieuwe aanpak van jeugdgroepen. Kom langs op onze stands en hoor meer over wat wij doen!
     
  Heb je interesse in een baan als BOA of heb je een vraag op het gebied van handhaving? Kom dan langs bij de stand van MB-ALL. Ze vertellen je graag meer over werken als buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) bij MB-ALL of de handhavingsoplossingen die wij gemeenten kunnen bieden. 
     
  Met de wens van de gebruikers voorop produceert Mo-Tech hoogwaardige bedrijfs- en uniform kleding voor onder meer medewerkers van de politie, defensie en vele gemeenten. Voor het landelijke BOA-uniform ontwierp Mo-Tech een geheel nieuwe kledinglijn.
     
  Handhaving van smartphone tot scanauto. Met het Brickyard
handhavingsplatform van Taxameter Centrale worden alle vormen van moderne handhaving gekoppeld, zoals de handheld (smartphone), de scanauto, camerahandhavingssystemen en natuurlijk de bon-administratie.
     
  Segment Opleidingen
Al meer dan 20 jaar is Segment dé adviseur en opleider voor de non profit sector. Een netwerkorganisatie  van vakinhoudelijke en veranderkundige professionals.  Of het nu gaat om de scholing van een enkele medewerker of een organisatiebreed advies- of leertraject. 
 
Met onze adviezen en trainingen ondersteunen wij het streven naar alsmaar verdere professionalisering en altijd vanuit de context van de klant.
     
 

Als de oudste en de grootste politiebond van Nederland weet de NPB als geen ander wat het werk van veiligheids-BOA’s in het publieke domein met zich meebrengt. De NPB is voor veel BOA’s dan ook de gedroomde deskundige en ervaren onderhandelaar als het gaat om hun beloning, uitrusting, scholing en training. Zij kunnen die droom nu waarmaken door zich aan te sluiten bij de vakgroep NPB-BOA.

     
 

Justis, De Screeningsautoriteit

Screeningsautoriteit Justis beoordeelt de betrouwbaarheid van personen en organisaties en draagt daarmee bij aan de rechtsstaat en een veiliger samenleving. 

Justis heeft toegang tot exclusieve bronnen, analyseert informatie uit deze bronnen en vormt een oordeel over de integriteit van personen en organisaties. Op basis hiervan geeft Justis verklaringen, vergunningen, adviezen en risicomeldingen af, zoals de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en het Bibob-advies. 

Justis voert betrouwbaarheidsonderzoeken uit ten aanzien van de BOA’s en verstrekt hen de akte van opsporingsbevoegdheid.

     
  Heigo levert al meer dan 25 jaar uniformkleding aan gemeenten, omgevingsdiensten,
provincies, waterschappen en beveiligingsbedrijven. Heigo is hiermee dé leverancier
voor functionele, kwalitatief hoogstaande kleding voor professionals. Naast een
uitstekende kwaliteit biedt Heigo onderscheidende, klantgerichte dienstverlening en
service, afgestemd op de individuele wensen van de opdrachtgever.
     

  “Met het BOA Registratie Systeem (BRS) voorziet NatuurNetwerk sinds 2005 in een eenvoudig werkbaar informatiesysteem voor buitengewoon opsporingsambtenaren. Een systeem als bewerker voor de beëdigd boa voor de registratie van alle handhavingshandelingen, waarnemingen, waarschuwingen en maatregelen gekoppeld aan een geografisch informatie systeem. Het systeem biedt grote voordelen en levert toegevoegde waarde voor de beëdigd medewerker, de verantwoordelijk werkgever en Justitie waarbij de wettelijke taken en verantwoordelijkheden op juiste wijze zijn gescheiden en per rol en verantwoordelijkheid beschikbaar zijn. De boa legt zijn werkzaamheden vast, de werkgever beschikt over actuele management rapportages, Justitie beschikt over de bevindingen ter verdere strafrechtelijke beoordeling en afhandeling en de politie kan eenvoudig beschikken over de voor haar relevante gegevens vanuit de boa werkgevers. 
     
  De klant vindt bij Electric Motorcycles uitsluitend elektrisch aangedreven vervoermiddelen, waaronder alle elektrische motormerken. Electric Motorcycles is de enige onderneming in de Benelux die deze voertuigen zowel verkoopt, verhuurt als leaset. Het bedrijf combineert dit  met een landelijke onderhouddekkingsgarantie, een unieke breng- en haalservice en een interessant winterstalling arrangement.
 
Energica motorfietsen zijn uitgerust met een CCS snellader.
 
Aanpassingen aan de motoren zijn mogelijk voor E-MVO voor Overheids- en Hulpdiensten. Beroepsmotorrijders (denk aan verkeersregelaars, koeriers en rijscholen e.d.) met vragen omtrent (technische) aanpassingen helpen wij graag en oplossingsgericht.
     
  Politiefiets.nl is een onderdeel van Co van Beek Tweewielers uit Utrecht. Wij leveren diverse merken bedrijfskleding, schoenen, koppelartikelen,
transportboeien én natuurlijk bedrijfsfietsen.